Комп'ютери «Refurbished». Що це таке?

АльфаКомп

Дізнайтеся, що таке комп'ютери «Refurbished» і чому вони стають все більш популярними. У цій статті ми розглянемо основні переваги та характеристики «Refurbished» комп'ютерів, а також чому вони дешевші та вигідніші за нові.

Refurbished (у перекладі з англ. відновлені) - на нашому сайті дана категорія є комп'ютерами, які пройшли процес відновлення, щоб знову стати функціональними і готовими для використання. Замість того, щоб викидати застарілі комп'ютери або комп'ютери з незначними дефектами, вони проходять ретельну перевірку, ремонт та оновлення компанією АльфаКомп або кваліфікованим постачальником для надання покупцям доступних альтернатив новим пристроям. Товар виглядає як новий та має мінімальні ознаки використання, без видимих косметичних ушкоджень. Може поставлятись без оригінального упаковування, аксесуари можуть бути не рідні. Такий товар має гарантію заміни чи повернення.

Однією з головних переваг комп'ютерів "Refurbished" є їх доступна ціна. Оскільки вони пройшли через відновлювальний процес, їхня ціна значно нижча, ніж у нових комп'ютерів, що робить їх привабливим варіантом для тих, хто хоче заощадити.

Комп'ютери Refurbished від компанії АльфаКомп - зовнішній вигляд оновлений до стану нового, як правило проводиться заміна корпусу на новий. У більшості випадків заміна здійснюється компанією АльфаКомп.